Homeopaten kommenterer
WHAW 2016

«Jeg deler gjerne fødselsdagen min, 10. april, med homeopatiens oppdager og grunnlegger Samuel Hahnemann. Stokke Homeopati feirer dagen med ny nettside. Her skal jeg gjøre mitt til å spre viten om homeopati.

Hvert år markeres uka som starter med 10.april, av homeopater og alle som har hatt glede av homeopati over hele verden. WHAW – World Homeopathy Awareness Week. Bli inspirert av stokkehomeopati.no til å være med å spre dine erfaringer om homeopati. Jungeltelegrafen fungerer ypperlig fortsatt, og gjennom sosiale medier kan enda flere få glede av din kunnskap på området. Dine erfaringer kan komme andre til gode.»

– Linbjørg Bardal Skalleberg

PS!  Nok et nettsted til inspirasjon nhl.no. Se artikkelen om WHAW der.

Begynn med å dele denne siden så flere blir oppmerksom på at Stokke Homeopati endelig er synlig på nett. Takk til Eystein som har utviklet siden.

www.stokkehomeopati.no

Stokke Homeopati presenterer
stokkehomeopati.no

Profile«Stokke Homeopati har endelig fått sine egne nettsider på www.stokkehomeopati.no. Det har vært en glede å arbeide sammen med Linbjørg Bardal Skalleberg for å få dette profesjonelle nettstedet i gang.

Stokke Homeopatis nye nettsider er spesialtilpasset bedriftens behov. Målet med utviklingen av nettsidene var at besøkende skal kunne bli i godt humør av å klikke seg rundt. Fargene er optimistiske og glade, og kommuniserer det Stokke Homeopati ønsker å stå for.

Nettsidene fungerer like godt på mobiltelefon og nettbrett som datamaskin, takket være responsivt design.»

– Eystein Bardal Skalleberg