Stokke Homeopati

Helt naturlig frisk

Linbjørg sittende på et berg
Kort om
Stokke Homeopati

Stokke Homeopati ble etablert i 2007 og drives av homeopat og fysioterapeut Linbjørg Bardal Skalleberg og tilbyr generell homeopatisk behandling og hårmineralanalyse.

Linbjørg Bardal Skalleberg er utdannet ved Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati i Oslo (SIKH, 2006).

Stokke Homeopati har som mål at du som pasient skal bli frisk på en naturlig og skånsom måte.

Stokke Homeopati holder til i lyse og trivelige lokaler i bryggerhuset vårt på gården Bredholt i Stokke.

Homeopat MNHL
Linbjørg B. Skalleberg

Stokke Homeopati drives av homeopat og fysioterapeut Linbjørg Bardal Skalleberg og tilbyr generell homeopatisk behandling og hårmineralanalyse. Som fysioterapeut er hun autorisert helsepersonell, og forholder seg til Lov om helsepersonell.

Linbjørg Bardal Skalleberg har en utdanning innen homeopati som kvalifiserer til medlemsskap i Norske Homeopaters Landsforbund, NHL, og er registrert homeopat MNHL i registeret for alternative utøvere i Brønnøysundregisteret. For å få tittelen homeopat MNHL kreves en minimumsutdannelse innen både medisinske og homeopatiske fag.

Linbjørg Bardal Skalleberg ble valgt inn i styret for Norske Homeopaters Landsforbund i 2014. Fra 2015 har hun vært 2.nestleder, fra 2016 nestleder og fra 2023 Styreleder. Hun er en aktiv skribent på NHLs webside.

Mer om Linbjørgs utdanning og jobberfaring

Linbjørg Bardal Skalleberg er utdannet ved Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati i Oslo (3,5 år), uteksaminert november 2006. Hun er i tillegg offentlig godkjent fysioterapeut, utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo (desember 1988. 3,5 år). Linbjørg Bardal Skalleberg har også psykologi grunnfag ved Universitetet i Trondheim (1 år, 1984).

Fra 1990- 98 jobbet hun som kommunefysioterapeut i Stokke kommune. De siste årene med ansvar for barnefysioterapien i kommunen.

Etter å ha utdannet seg som homeopat startet hun i 2007 Stokke Homeopati. Senere kom tilbudet om å bli en del av Sandefjord Helsepark som hun ikke kunne si nei til, og i juni 2012 etablerte hun også Sandefjord Homeopati.

Linbjørg Bardal Skalleberg er opptatt av å holde seg faglig ajour, og har i 6 år deltatt på sommerskole hos den verdenskjente greske homeopaten George Vithoulkas. I tillegg har hun gått på kurs hos kjente homeopater som Paul Herscu, Rajan Sankaran, Dinesh Chauan, Mahesh Gandhi, Alphons Geukens, Jeremy Sherr m.fl.

Høsten 2012 ble hun sertifisert CEASE-terapeut, CEASE-terapeut nummer to i Norge. Som CEASE-terapeut har hun nok et verktøy i de tilfellene en ser at miljøgifter, medisiner og vaksiner har hatt negativ virkning på menneskekroppen.

Hun har også fulgt Kate Birchs kurs om homeoprofylakse (høsten 2014).

Linbjørg Bardal Skalleberg har i årene 2012-14 også tatt etterutdanning innen homeopati for barn og psykisk helse i regi av Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati. Videreutdanningen innen homeopati for barn ble forelest av Dinesh Chauan, mens psykisk helse ble undervist av psykiater og homeopat Mahesh Gandhi.

I tillegg til dette har hun en interesse for forskning, og har vært en av Norges delegater ved flere internasjonale forskningskonferanser HRI-Homeopathic Research Institute arrangerte i Roma 2015, Malta 2017, og London 2023. Hun var i noen år del av et norsk team som har jobbet med et prosjekt på homeopati for planter.

Stokke Homeopati utfører også
annen behandling
…som for eksempel
Hårmineralanalyse

Hårmineralanalyse avslører på en unik måte det indre miljø i kroppens vev over en lengre tidsperiode. Analysen avdekker både mangler og overskudd av mineraler. Også forholdet mellom de forskjellige mineralene måles. Hår er spesielt egnet for vurdering av belastningen av tungmetaller, og kan avdekke en tungmetallforgiftning.

Lær mer om hårmineralanalyse

Mineralene er viktige komponenter i en mengde kjemiske reaksjoner i alle faser av livsprosessen. En mineralubalanse kan føre til ubalanse i det hormonelle systemet og for organfunksjonen. Alle mulige sykdommer kan oppstå eller påvirkes i negativ retning. Sykdommer kan også føre til mineralubalanse. Tilskudd ved sykdom kan bidra positivt, og ved å ta en hårmineralanalyse vet en hvilke mineraler som trengs.

Hårmineralanalyse er også et viktig redskap i forebyggende helsearbeid fordi den avdekker ubalanse i kroppen som kan føre til fremtidige problem.

Hårprøvene blir sendt til et laboratorium som utarbeider et individuelt forslag til kost og kosttilskudd. (TRACE ELEMENTS,INC)

The birth of a healthy child is a miracle; keeping a child healthy is an art.
Dr. Tinus Smits M.D.
…eller
CEASE-terapi

CEASE ble utviklet som en behandling for autistiske barn og barn med ADHD og ADD. Tiden har vist at CEASE-metoden også kan brukes når det gjelder andre kroniske tilstander.

Jeg velger å bruke CEASE-metoden når jeg ser en årsakssammenheng mellom helsetilstanden og påvirkning fra medikamenter, vaksinasjoner og miljøgifter.
CEASE-terapi er en metode som tar sikte på å «rense» kroppen for de kroniske effektene av toksiske substanser.

Les mer om CEASE på www.cease-therapy.com

Priser

Homeopati

Førstegangskonsultasjon kr. 1250,-
Oppfølgingstime kr. 650,-
Førstegangskonsultasjon Barn kr. 1000,-
Oppfølgingstime Barn kr. 500,-

Hårmineralanalyse

Hårmineralanalyse Pakke kr. 3150,-
Førstegangskonsultasjon med hårprøvetaking.
Test og analysesvar med kostveiledning.
Oppfølgingstime med gjennomgang av test.